top of page

vr 24 feb

|

Vledder

Cabaret Ronald Snijders

Groot feest van absurditeiten, woordgrappen, slapstick en maffe liedjes’ - de Volkskrant ‘Krankzinnig grappig, ik heb me kapot gelachen’ - Theaterparadijs ‘Grote Ronald is briljant’ - de Theaterkrant

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Cabaret Ronald Snijders
Cabaret Ronald Snijders

Tijd en locatie

24 feb 2023 20:00

Vledder, Lesturgeonplein, 8381 Vledder, Nederland

Gasten

Over het evenement

Ronald Snijders (1975) wordt vaak een duizendpoot genoemd maar dat is zoals hij het zelf zegt ‘misschien alleen omdat ik, net als een duizendpoot, geen duizend poten heb’. Hij is in elk geval in veel media actief: Snijders staat in het theater met zijn eigen onemanshows, schrijft boeken, scheurkalenders, maakt radio-tv-podcast-programma’s, is Onze Taal-columnist en schrijft ook voor het NTR-kinderprogramma De Boterhamshow. Zijn specialisme: absurdisme met veel taalgrappen, verpakt in geheel eigen opgewekt-verwarrende logica, en gebracht als halve terzijdes, liedjes, presentatieteksten, nieuwe woorden, voordracht en diashows.

Op televisie verwierf hij bekendheid met De Staat van Verwarring, RamBam, De Slimste Mens en als tafelheer/gast aan diverse talkshowtafels.

Na One Man Show (2013), Welke Show (2016, Poelifinario-nominatie) en Groot Succes 2 (2018, nu o.a. te zien op Netflix) viert hij in het theater dit seizoen zijn 10-jarig solo-artiestenjubileum in Een avond met mij.

Tickets

 • Toegangskaart

  € 16,00
  Uitverkocht
 • Toegangskaart + 3 gangen diner

  Toegangskaart + 3 gangen diner verrassingsmenu. aankomst om 18:00 uur, daarna verrast ons keukenteam u, waarna u kunt genieten van de show

  € 55,75
  Uitverkocht

Dit evenement is uitverkocht

Deel dit evenement

Evenementgegevens: Events
bottom of page