Café Restaurant de Tippe

Lesturgeonplein 5 Vledder

0521 - 38 17 37

Info@deTippe.nl 

 

Woensdag t/m vrijdag 

 vanaf 12:00 uur.

Zaterdag en zondag vanaf 11:00

Keuken sluit 20:00 uur

 

©Detippe.nl gemaakt door Heleen en Jeroen Kiewiet 

BUFFETTEN

Hieronder staan de verschillende buffetten, die onze koks met veel liefde, passie en verse ingrediēnten voor u kunnen bereiden.

Zowel bij ons in de Tippe, bij u thuis als op iedere andere gewenste locatie kunnen we buffetten voor u en uw gezelschap realiseren. 

Mogelijke uitbreidingen staan bij diverse buffetten vermeld. Mocht u zelf ideeën hebben over wijzigingen of wensen kunt u deze uiteraard aan ons doorgeven. 

KOFFIETAFEL

  • Diverse broodsoorten

    • wit brood

    • bruin brood

    • krentenbrood

    • suikerbrood

  • Diverse vleeswaren

  • Diverse kaassoorten

  • Divers zoet beleg

  • Koffie en thee onbeperkt

  • Melk en karnemelk onbperkt     9,00 p.p.

 

  • minimaal 10 personen

  • uitbreiding van kopje soep vooraf, kroket, gerookte zalm, huzarensalade, luxe harde broodjes en croissants is mogelijk

KOUD BUFFET

  • Huzarensalade 

  • Vissalade

  • Rundvleessalade

  • Vleesschaal met diverse koude vleessoorten

  • Visschaal met diverse gerookte, rauwe en gepocheerde vissoorten

  • Stokbrood met kruidenboter

  • Groene salade 

  • Koude sauzen                             15,50 p.p.

  

  • minimaal 20 personen

  • uitbreidingen als soep, ham met meloen, en aardappelsalade zijn mogelijk

WARM EN KOUD BUFFET (optie 1)

Koude gedeelte: 

  • Huisgemaakte huzarensalade

  • Huisgemaakte vissalade

  • Diverse gerookte en gepocheerde vissoorten

  • Vleesschaal met diverse koude vleessoorten als Ardennerham en paté

 

Warme gedeelte

  • Spare ribs

  • Kipfilet met ananas en kerriesaus

  • Aardappelkroketjes

  • Stoofschotel van diverse soorten vis

  • Warme groente

 

Bijgerechten

  • Stokbrood met kruidenboter

  • Koude sauzen

  • Groene salade                             22,00 p.p.

 

  • minimaal 20 personen

  • uitbreiding als soep vooraf, rundvleessalade,   aardappelsalade, biefstuk stroganoff, varkens-haas champignonroomsaus, gehaktbaletjes in Spaanse pittige saus is mogelijk

WARM EN KOUD BUFFET (optie 2)

..

Koude gedeelte: 

  • Huisgemaakte huzarensalade

  • Huisgemaakte vissalade

  • Diverse gerookte en gepocheerde vissoorten

  • Vleesschaal met diverse koude vleessoorten als Ardennerham en paté

 

Warme gedeelte

  • Varkenshaas met champgignonroomsaus

  • Kipfilet met ananas en kerriesaus

  • Boerenfriet

  • Stoofschotel van diverse soorten vis

  • Warme groente

 

 

Bijgerechten

  • Stokbrood met kruidenboter

  • Koude sauzen

  • Groene salade                             23,50 p.p.

 

  • minimaal 20 personen

  • uitbreiding als soep vooraf, rundvleessalade, aardappelsalade, biefstuk stroganoff, schweinehaxe, gehaktbaletjes in Spaanse pittige saus is mogelijk

VOOR DE VLEESLIEFHEBBERS

Koude gedeelte: 

  • Schaal met diverse hamsoorten als Ardenner, Coburger, Coppa di Parma

  • Schaal met 2 soorten paté

  • Fricandeau, gekruide lamsham en huisgerookte kipfilet

 

Warme gedeelte

  • Spare ribs

  • Varkensvlees met champignonroomsaus

  • Kipfilet met Oosterse sambalsaus

  • Aardappelkroketjes

  • Gebakken aardappelen

  • Gemarineerde kophaas met satésaus

  • Gehaktballetjes in pittige tomatensaus

 

Bijgerechten

  • Stokbrood met kruidenboter

  • Koude sauzen

  • Groene salade                             21,50 p.p.

 

  • minimaal 20 personen

  • uitbreidingen en veranderingen zijn mogelijk

STAMPPOT BUFFET

  • Hutspot

  • Boerenkool

  • Rookworst

  • Speklap

  • Zuren 

  • Jus                                                  12,50 p.p.

  

  • minimaal 20 personen

  • uitbreidingen als stamppot rauwe andijvie, stamppot zuurkool, uitgebakken spekjes, verse worst zijn mogelijk

SPAANS BUFFET

  • Paelle gevuld met kip

  • Paelle gevuld met vis

  • Gamba's in knoflookolie

  • Pittige gehakballetjes in tomatensaus

  • Scampistaartjes in filodeeg met oestersaus

  • Kippenlevertjes met spek, knoflook en sherry

  • Spaanse chorizo

  • Groene salade met olijven en pijnboompitten                           23,50 p.p.

​  

  • minimaal 20 personen

HAPJES BUFFET

  • Gehaktballetjes in satésaus

  • Pittige kippenvleugels

  • Spare ribs

  • Scampistaartjes in filodeeg

  • Koude sauzen

  • schaal met diverse luxe koude hapjeszoals 

    • gevulde eieren

    • stokbroodje met zalm en roomkaas

    • toastje met kipkerriesalade

    • ambachtelijke kaas

    • Drentse droge worst 

    • broodje met tonijnsalade   15,00 p.p.

  

  • minimaal 20 personen

PANNENKOEKEN BUFFET

  • Huisgebakken pannenkoeken die u zelf kun beleggen en vullen met onder andere:

    • ham

    • kaas

    • ananas

    • appel

    • jam

    • witte chocolade

    • bruine chocolade

    • vruchten

    • slagroom

    • boerenjongens

    • advocaat                                13,00 p.p.

  

  • minimaal 20 personen

  • uitbreiding van gebakken spek en brie is mogelijk

STOOFSCHOTEL BUFFET

  • Stoofpotje van kip en grove groenten

  • Visstoofschotel van diverse soorten vis en verse dillesaus

  • Lamsstoofpot met abrikozen

  • Verse aardappelpuree

  • Rauwkostsalade 

  • Pilav rijst                                    21,50 p.p.

 

  • minimaal 20 personen

  • uitbreiding met bourgondische runderstoofschotel is mogelijk 

DESSERT BUFFET

  • Diverse bavarois

  • Pannacotta

  • Crème brûlée

  • Tiramisu

  • Diverse ijstaarten

  • Chocoladedessert

  • Diverse eenhapsdessert              8,50 p.p.

  

  • minimaal 20 personen

Please reload