top of page

MENUKAART

    

Onderstaande dinerkaart serveren we vanaf zondag 3 maart.
Lunchgerechten serveren we van 12:00 tot 16:30 uur.

LUNCHKAART

  

  

"CHEFS LUNCH" 
KEUZE UIT 4 SPECIALITEITEN

15,00

  • Eigen gemaakte kroket van geroosterd buikspek op een bierbroodje met

    kruidencrème

  • Klassieke rundertartaar met brood, kaantjes en kappertjes

  • Egg Benedict, gepocheerd ei op een broodje met Hollandaise saus

BROODJE EIERSALADE

9,75


BROODJE TONIJSALADE

9,75

  

BROODJE BRIE

9,75

  

BROODJE OUDE KAAS

9,75

  

BROODJE KROKANTE KIP

12,75

  

BROODJE KOUD GEROOKTE ZALM

12,75

  

BROODJE RUNDERBURGER MET FRIET

17,50

  

12 UURTJE

17,50

Mosterd of tomatensoep, broodje kroket, broodje belegd naar keuze en rabarber.

DAARNAAST NOG DIVERSE SOEPEN, UITSMIJTERS, PANNENKOEKEN, WARME HAPJES EN SNACKPLANKEN

  

  

DINERKAART

  

Onderstaande kaart serveren we vanaf 3 maart

VOORGERECHTEN

   

   

CARPACCIO VAN RUND

13,50

rucola pesto / macadamia / brokkelkaas / truffelmayonaise

STEAK TARTAAR

14,50

wasabi schuim / citroenpeper / sojasaus / krokant van sesam

BUIKSPEK & BISQUE

14,50

geroosterd buikspek / bisque / zwarte knoflook

NO-STEAK TARTAAR

12

rode biet / watermeloen / appel / kruidkoek

GEROOKTE ZALM

15,50

wakame / wakame bitterbal / sesam

HOOFDGERECHTEN

  

Voor onze kleine gasten zijn er
pannenkoeken, poffertjes, frites met kroket, frikandel, kipnuggets,
bitterballen, spare ribs en biefstuk.
En natuurlijk mag je een ijsje maken met de kok in de keuken!

STEAK

27

diamanthaas / blauwaderkaas / noten-vijg-oliebol / balsamico

KIP PINDA

24,00

kippendij / pittige pindasaus / ananas / krokante uitjes

SPARERIBS

25

gerookt / komijn / geitenyoghurt / ovenaardappel

SHORTRIB

25

ovenaardappel / chocolade / sinaasappel / zwarte knoflook

SCHNITZEL

23

Met champignonroomsaus of
gebakken spek, champignon en ui.

BRISKET

27

warme groente salsa / bbq-saus / polentafriet

HEILBOT

27,50

gember / lente-ui / risotto / doperwt / sesamolie

QUICHE

24,00

geitenkaas / spinazie / little gem / gepofte tomaat

VICTORIABAARS

25

gedroogde tomaat / olijven / puree van knol / ansjovis

BLOEMKOOL STEAK

24,00

doperwtcrème / sesam / citroen / krokant / nootmuskaat

BIJGERECHTEN

3,00

verse friet mayo 
rabarber met bosvruchten
seizoensgroentes
coleslaw

DESSERT

  

  

CITROEN FLAN

10,50

citroen sorbet / geslagen room / tijm / harderwener

TIRAMISU

10,50

Friese dûmkes / berenburg / espresso / room

WARME BROWNIE

10,50

gezouten karamel / peer / vanille-room / perenijs

DAME BLANCHE

8,50

vanille-ijs / warme chocoladesaus / slagroom

KOFFIE MET FRIANDISES

8,50

Koffie of thee met daarbij heerlijke huisgemaakte lekkernijen.

Lunch en dinerkaart: Verhuurartikelen

RESERVEER HIERONDER UW TAFEL

Lunch en dinerkaart: HTML Embed
bottom of page