LUNCH EN DINERKAART

Onze lunchkaart kunt u gebruiken van 12:00 uur tot 17:00 uur.

BROODJE KIPKERRIE SALADE

9,25

Heerlijke romige kip met kerriesalade.

BROODJE TONIJSALADE

9,75

Huisgemaakte tonijnsalade gegratineerd met kaas.

BROODJE KAAS

9,75

Met jong belegen boeren kaas en rood fruit chutney.

BROODJE PULLED PORK

9,25

Huisgemaakte pulled pork uit onze smoker, op een vers gebakken brioche broodje.

BROODJE RUNDERBURGER

15,75

Met friet en mayonaise. Eigen gedraaid en gekruid hamburgervlees, op een vers gebakken brioche.

12 UURTJE

15,75

Mosterd of tomatensoep, broodje kroket, broodje belegd naar keuze en salade.

SOEPEN, UITSMIJTERS, PANNENKOEKEN EN SNACKPLANKJES

Vanaf 5,00

Daarnaast hebben wij nog verschillende soorten soep, uitsmijters, pannenkoeken en snacks op onze lunchkaart. Uiteraard zijn er gevarieerde borrelhapjes maaltijdsalades en proeverijen aanwezig.

DINERKAART

Onze dinerkaart wordt geserveerd vanaf 17:00 uur en onze keuken sluit om 20:00 uur. m.u.v. geldende corona maatregelen.

Voor groepen kunnen wij u samengestelde menu's aanbieden.

VOORGERECHTEN

Onze voorgerechten en soepen worden geserveerd met geslagen boter en vers brood.

Ook om te delen.

GEROOKTE ZALM

11,50

Met gel van geroosterde tomaat, zoetzure rettich en gerookte olijfolie.

TRICOLORE SPAGHETTI

10,-

Van courgette, wortel en knolselderij, met sabayon van blond bier en Manchego.

BUIK SPEK

11,-

Croquette van geroosterd buik spek met kruidige crème en zilverui.

CARPACCIO VAN HET RUND

11

Met truffel mayonaise, pesto, pijnboompitten, en parmezaan.

CARPACCIO

10,0

Van peer en koolrabi, met blauwaderkaas en amandel.

SOEPEN

5,50

Keuze uit tomatensoep, mosterdsoep met spek.

HOOFDGERECHTEN

Met passie en liefde voor u bereidt.

Onze hoofdgerechten worden geserveerd met verse friet, rabarber met bosvruchten en seizoensgroente.

BAVETTE

26

Runderbavette met crème van knol en macadamia, en beurre noisette.

RUNDERSUKADE

25,75

Slow cooked sukade met aardappelmousseline, schorseneren en balsamico sjalotten.

SPARERIBS

19,75

Onze specialiteit, met bijzondere kruiden, gerookt, gelakt en gegrild.

SHORTRIBS

23,75

Ribben van het rund, met een andere kruidenmelange en niet gerookt. Super mals.

SCHNITZEL

19,75

Met champignonroomsaus of gebakken spek, champignon en ui.

PAPRIKA SCHNITZEL

19,75

Met feta kaas, marmelade van rode ui en waterkers.

VEGETARISCHE TOMPOUCE

19,75

Met dadelpuree, gezouten amandelen en groenten.

ZALMFILET

23,50

Met citroen honingsaus, gegrilde polenta en rapen.

HEILBOT

24,50

Met Hollandaise saus, mierikswortel, paksoi en aardappel.

EENDEBORSTFILET

26,50

Met rode biet, blauwaderkaas en bramenjus.

SCHWEINEHAXE

24

Voor de grote vleesliefhebber, een mals varkenspootje met heerlijke beenhamvlees en eigen jus.

DESSERT

Om uw maaltijd goed af te sluiten

Of een heerlijk bakje koffie.

LIKEUR 43 TAART

8,75

Met cheesecake crème en kruidenkletskop.

PIÑA COLADA

8,75

Gegrilde ananas en kokos ijs.

WENTELTEEFJES

8,75

Van brioche met gekaramellisseerde witte chocolade en bramen ijs.

DAME BLANCHE

7,75

Wie kent hem niet. Vanille ijs met warme chocoladesaus en slagroom.

KOFFIE MET FRIANDISES

v.a 6,75

Keuze uit onze fantastische koffie, met daarbij heerlijke huisgemaakte lekkernijen.

CHEFS CHOICE VERRASSINGSMENU

drie gangen         39,75
of vier gangen        44,75

Met (dieet)wensen houden we uiteraard graag rekening.

 

RESERVEER HIERONDER UW TAFEL