top of page

MENUKAART

    

Woensdag 6 november verschijnt onze nieuwe menukaart!
 

LUNCHKAART

TIPPE SPECIALS

  

  

  • Eigen gemaakte kroket van geroosterd buikspek op een bierbroodje met kruidencrème    15

  • Vijgen-notenbrood met avocado, blauwaderkaas en gerookte amandelen     15

  • Club sandwich met kip, bacon, roomkaas, tomaat, komkommer, sla en mayonaise     15

  • Egg Benedict op broodje met gepocheerd ei, ham en Hollandaise saus     16

  • Runderburger medium gegaard op brioche met jalapeño, cheddar, friet en mayonaise     17,5

  • Tippe burger met blauwaderkaas, perenchutney en spek, friet en mayonaise     17,5

BROODJES 

  • Tonijnsalade met appel en rode ui , optioneel met gegratineerde kaas     11

  • Brie met vijgen compote en noten     11

  • Carpaccio met pesto, Parmezaan, sla, truffelmayonaise en cashewnoten     12,

  • Gerookte forel met roomkaas en limoen      13

  • Ossenworst met mosterd en Amsterdamse uitjes     12

AANRADERS

  • 12 uurtje, mosterd- of tomatensoepje, broodje buikspekkroket, vijgenbroodje brie, mini broodje carpaccio en onze rabarber    17,5

  • Shared lunch voor 2, plank met 6 mini broodjes 2 pulled chicken, 2 ossenworst & 2 blauwe kaas met perenchutney             27

BBQ STYLE

  • Broodje pulled pork met sla, tomaat, krokante ui en bbqsaus         14,5

  • Broodje pulled chicken metsla en mangochutney                            14,5

  

DAARNAAST NOG DIVERSE SOEPEN,
UITSMIJTERS, PANNENKOEKEN & WARME HAPJES 

​
​

DINERKAART

Onderstaande kaart serveren we vanaf 6 november

VOORGERECHTEN

  • Mosterdsoep met spek    6,5

  • Tomatensoep met gember en basilicum    6,5

  • Knolselderij soep met citroentijm en hazelnoot     6,5

  • Brood met smeersels     7

  • Carpaccio van rund  pesto / cashewnoot / brokkelkaas / truffelmayonaise    13,5

  • Steak tartaar van ossenworst sjalot / kappertjes / ei / mosterd     13,5

  • Gerookte vis rilette pittige augurk / kruidenolie / krokant van bierbrood      13,5

  • Biet tartetatin balsamico / tuinkers / roomkaas      12

  • Gerookte eendenborst Grand Noir / kastanje / cranberry      13,5

  

   

HOOFDGERECHTEN

   

  • Flat iron steak aardappelcrème / gesauteerde kastanje champignons / pepersaus / bosui     27,5        

  • Koontjes varkenswangetjes / croissant crack / knolselderijcrème      25

  • Picanha Burger De Tippe met: blauwaderkaas / chutney / bacon / sla     22,5

  • Picanha burger Classic met: tomaat / sla / cheddar / jalapeño / ui      22,5

  • Vegetarische Burger De Tippe met: blauwaderkaas / chutney / sla     22,5

  • Vegetarische burger Classic met: tomaat / sla / cheddar / jalapeño / ui      22,5

  • Wijting Noordzeevis / cherrytomaat / sjalot / hazelnoot / witte wijn saus     27,5

  • Short ribs koffieschuim / groene kool / hazelnoot     25 

  • Spare ribs pompoencake / crème van maïs     25

  • Schnitzel met keuze uit: champignonroomsaus of gebakken spek, champignon & uien      22,5

  •  Punt paprika schnitzel mozzarella / pesto / olijfolie / noten     22,5

​

Bijgerechten

 

  • Verse friet mayo     3

  • Coleslaw     3

  • Parmezaanfriet met truffelmayonaise     5,5

  • Rabarber met bosvruchten    3

  • Seizoensgroenten     3

Voor onze kleine gasten zijn er
pannenkoeken, poffertjes, frites met kroket, frikandel, kipnuggets,
bitterballen, spare ribs en burger.
En natuurlijk mag je een ijsje maken met de kok in de keuken!

DESSERTS

  • Lemon posset citroen / pure chocolade / chocolade-ijs     10,5

  • Cheesecake witte chocolade / kruidnagel /ijs     10,5

  • Dame blanche vanille-ijs / warme chocolade / slagroom     8,5

  • Bacon Cannelloni’s dadelcrème / bananenpraliné     10,5

  • Koffie, thee & friandises     8,5

RESERVEER HIERONDER UW TAFEL

Honden zijn van harte welkom mits onze collega's en andere gasten hier geen last van hebben.

bottom of page