top of page

MENUKAART

    

Onderstaande kaart serveren we vanaf woensdag 29 mei
Lunchgerechten serveren we van 12:00 tot 16:30 uur.

LUNCHKAART

  

  

LUNCH TIP

va. 15

  • Eigen gemaakte kroket van geroosterd buikspek op een bierbroodje met

    kruidencrème

  • Vijgen-notenbrood met avocado, blauwaderkaas en gerookte amandelen

  • Hotdog of cheesedog op een broodje met zuurkool, mosterd en krokante uitjes

  • Runderburger medium gegaard op brioche met jalapeño, cheddar, friet en mayonaise

  • Tippe burger met blauwaderkaas, perenchutney en spek, friet en mayonaise

BROODJE KIPKERRIE SALADE

9,75


BROODJE TONIJNSALADE MET APPEL EN RODE UI, OPTIONEEL GEGRATINEERD MET KAAS

9,75

  

BROODJE BRIE MET ZONGEDROOGDE CHERRYTOMAATJES

9,75

  

BROODJE FOREL ROOMKAAS EN LIMOEN

9,75

  

BROODJE OSSENWORST MET MOSTERD EN AMSTERDAMSE UITJES

12,75

  

12 UURTJE

17,5

Mosterd of tomatensoep, broodje kroket, broodje belegd naar keuze en rabarber.

DAARNAAST NOG DIVERSE SOEPEN, UITSMIJTERS, PANNENKOEKEN, WARME HAPJES EN SNACKPLANKEN

  

  

DINERKAART

  

Onderstaande kaart serveren we vanaf 3 maart

VOORGERECHTEN

   

   

CARPACCIO VAN RUND

13,5

rucola pesto / macadamia / brokkelkaas / truffelmayonaise

MELOEN SALADE

12

Galia meloen / sinaasappel / walnoot / feta / amandelen

GEROOKTE FOREL

15,5

wakame / wakame bitterbal / sesam

HOOFDGERECHTEN

  

Voor onze kleine gasten zijn er
pannenkoeken, poffertjes, frites met kroket, frikandel, kipnuggets,
bitterballen, spare ribs en hotdog.
En natuurlijk mag je een ijsje maken met de kok in de keuken!

STEAK

27

diamanthaas / uien-Parmezaan taartje / chimichurry

KIP PINDA

24

kippendij / huisgemaakte pindasaus / ananas / krokante uitjes

SPARERIBS

25

gerookt / komijn / geitenyoghurt / ovenaardappel

SHORTRIB

25

ovenaardappel / chocolade / sinaasappel / zwarte knoflook

SCHNITZEL

23

Met champignonroomsaus of
gebakken spek, champignon en ui.

RIBROAST

25

paddenstoelen / tijm / rozemarijn / zwarte knoflook

WIJTING

27,5

Noordzee vis / hazelnoot / tomaat / limoen / witte wijnsaus

QUICHE

22,5

geitenkaas / spinazie / little gem / gepofte tomaat

VICTORIABAARS

25

vadouvan / prei / bisque / edamame bonen

COURGETTE 'SCHNITZEL'

22,5

blauwaderkaas / perenchutney

BIJGERECHTEN

3

verse friet mayo 
rabarber met bosvruchten
seizoensgroentes
coleslaw
uienringen

DESSERT

  

  

MANGOMISU

10,5

mango / mascarpone / sinaasappel / lange vinger / Grand Marnier

FRAMBOZEN

10,5

kokos / dadels / cashewnoot / cacao / ahornsiroop

WARME BROWNIE

10,5

gezouten karamel / peer / vanille-room / perenijs

DAME BLANCHE

8,5

vanille-ijs / warme chocoladesaus / slagroom

KOFFIE MET FRIANDISES

8,5

Koffie of thee met daarbij heerlijke huisgemaakte lekkernijen.

Lunch en dinerkaart: Verhuurartikelen

RESERVEER HIERONDER UW TAFEL

Honden zijn van harte welkom mits onze collega's en andere gasten hier geen last van hebben.

Lunch en dinerkaart: HTML Embed
bottom of page