LUNCH EN DINERKAART

Dit is slechts een selectie van onze lunchkaart.

Onze lunchkaart kunt u gebruiken van 12:00 uur tot 17:00 uur.

BROODJE KIPKERRIE SALADE

7,75

This is your Product Description. Use this space to describe this product in more detail.

BROODJE GEROOKTE ZALM

8,75

met komkommer en avocado

BROODJE OUDE KAAS

7,75

met tomaatjes, bieslook en tuinkers

BROODJE PULLED PORK

8,50

Huisgemaakte pulled pork uit onze smoker, op een vers gebakken brioche broodje

BROODJE RUNDERBURGER

15,-

Met friet en mayonaise. Eigen gedraaid en gekruid hamburgervlees, op een vers gebakken brioche

BROODJE OSSENWORST

7,75

met Amsterdamse ui, mosterd en radijs

12 UURTJE

15,-

Mosterd of tomatensoep, broodje kroket, broodje belegd naar keuze en salade

SOEPEN, UITSMIJTERS, PANNENKOEKEN EN SNACKPLANKJES

Vanaf 5,00

Daarnaast hebben wij nog verschillende soorten soep, uitsmijters, pannenkoeken en snacks op onze lunchkaart. Uiteraard zijn er gevarieerde borrelhapjes en proeverijen aanwezig.

DINERKAART

Onze dinerkaart wordt gerserveerd vanaf 17:00 uur en onze keuken sluit om 20:00 uur

Voor groepen kunnen wij u samengestelde menus aanbieden

VOORGERECHTEN

Onze voorgerechten en soepen worden geserveerd met geslagen boter en vers brood

Ook om te delen

GEROOKTE ZALM

10,50

met avocado en wasabi-mayonaise op krokante zuurdesem

GEBAKKEN GEITENKAAS

9,75

met dadelcrème en gebrande noten

CARPACCIO VAN HET RUND

10,50

Met knoflook mayonaise, pijnboompitten, pesto en parmezaan.

KIPPENVLEUGELTJES

10,50

met honing en bourbon dip

SOEPEN

5,-

Keuze uit tomatensoep, mosterdsoep met spek, of Thaise currysoep met kip

HOOFDGERECHTEN

Met passie en liefde voor u bereidt

Onze hoofdgerechten worden geserveerd met verse friet, rabarber met bosvruchten en seizoensgroente

RIBEYE STEAK

25,00

met groene pepersaus en gebakken uientaart

KIPROULLEAUX

21,50

met zomergroenten en witte portsaus

SPARERIBS

19,75

Onze specialiteit, met bijzondere kruiden, gerookt, gelakt en gegrild

SHORTRIBS

23,50

Ribben van het rund, met een andere kruidenmelange en niet gerookt. Super mals

SCHNITZEL

19,50

met champignonroomsaus of groene pepersaus

ZALMFILET

22,50

met asperges en citroenboter

VEGETARISCHE TOMPOUCE

18,50

Vmet dadelpuree, gezouten amandelen en groente

ZOMER RISOTTO

19,50

met bimi, groene asperges, doperwten en pijnboompitten

HEEKFILET

21,00

met beurre blanc, truffel en artisjok

IN DE MIX

23,50

Combinatie van spare ribs, shortrib en/of kippenvleugels

SCHWEINEHAXE

23,50

Voor de grote vleesliefhebber, een mals varkenspootje met heerlijke beenhamvlees en eigen jus

DESSERT

Om uw maaltijd goed af te sluiten

Of een heerlijk bakje koffie.

RODE VRUCHTEN SORBET

8,75

met sorbet van rood fruit, vers rood fruit en slagroom

GESPLITSTE SNICKERS

8,50

Karamel, nougat, krokante chocolade en chocolade cremeux

GESPLITSTE BOUNTY

8,50

Chocolade en paradijselijke kokos

SPLIT

8,50

op onze eigen manier met twee bereidingen van mandarijn en room

DAME BLANCHE

7,50

Wie kent hem niet. Vanille ijs met warme chocoladesaus en slagroom

KOFFIE MET FRIANDISES

v.a 6,-

Keuze uit onze fantastische koffie, met daarbij heerlijke huisgemaakte lekkernijen

CHEFS CHOICE VERRASSINGSMENU

drie gangen         35,00
of vier gangen        40,00

met (dieet)wensen houden we uiteraard graag rekeing

 

RESERVEER HIERONDER UW TAFEL

 

0521381737

©2020 door Restaurant De Tippe.